Telegram блокує опозиційні канали в РФ

Поділитися:

Засновник месенджера Telegram Павло Дуров заявив, що канали, в яких публікувалася інформація про придушення протестів у Росії зазнали блокування. Причиною цього стала публікація в спільнотах телефонних номерів і адрес суддів, прокурорів і силовиків, причетних до придушення протестних акцій.

“Подібне використання Telegram прямо суперечить нашим правилам, які забороняють публічні заклики до насильства. Беручи до уваги емоційний накал ситуації в Росії, ми ретельно аналізували її, не бажаючи завдати шкоди поспішним рішенням”, – заявив засновник месенджера.

Крім того, серед причин закриття каналів вказана необхідність випустити екстрене оновлення месенджера для iOS, яка нібито не дозволяла зробити компанія Apple.

“Завдяки цьому ми зможемо продовжити оновлювати Telegram в App Store і Google Play, послідовно застосовуючи наші правила до всіх порушників, незалежно від їх політичних поглядів”, – запевнив Дуров.

Нагадаємо, що сили ОМОНу в Москві та інших містах РФ перейшли в силове наступ на учасників протесту проти приміщення в СІЗО лідера російських опозиціонерів Олексія Навального. Центром протистояння правоохоронців і громадян стала Москва.

Раніше повідомлялося, що Олексій Навальний отримав 3,5 роки колонії, станом на зараз його вже етапують до виправної установи під Москвою. При цьому світові лідери висловлюються на адресу Московського міського суду, політики РФ щодо Навального.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу