«Шахтар» обіграв «Базель»

Поділитися:

Донецький “Шахтар” феєрично виграв у швейцарського “Базеля” з рахунком 4: 1. Таким чином, наш футбольний клуб безперешкодно потрапив до півфіналу Ліги Європи.

Головними переможцями “Шахтаря” стали Жуніор Мораес, Тайсон, Алан Патрік і Додо. Саме ці гравці забили 4 переможні голи в ворота швейцарців.

Рахунок гри відкрився вже на другій хвилині, коли Жуніор Мораес скористався помилкою воротаря і головою забив м’яч у ворота. Пізніше, на 22 хвилині завдяки контратаці Тайсона був забитий другий гол. Вже на 75-й хвилині Тайсон заробив пенальті. Але забив третій гол вже Алан Патрік, вдаривши під поперечину. Четвертий гол був забитий Додо під дальню штангу на 88-й хвилині.

Тепер донецький “Шахтар” чекає зустріч з міланським “Інтером”.

Нагадаємо, що донецький «Шахтар» після 5-місячного карантину відновив виступи в Лізі Європи.
У матчі 1/8 фіналу він розгромив німецький «Вольфсбург» з рахунком 3: 0 і за сумою двох матчів пробився в наступну стадію турніру.

Раніше повідомлялося, що в Чехії достроково завершили місцевий футбольний чемпіонат через зараження коронавірусів гравця команди «Опава». Змагання виграла команда «Славія», як свідчать дані офіційної турнірній таблиці матчів.

Повідомляється, що через інфікування одного гравця всій його команді довелося в терміновому порядку самоізолюватись на карантин, щоб не наражати оточуючих на можливу небезпеку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу