«Шахтар» зіграє з «Вольфсбургом»

Поділитися:

У середу, 5 серпня о 19:55 в. Києві на стадіоні “Олімпійський” українська команда «Шахтар» зустрінеться з німецьким «Вольфсбургом».

Карантинний період повністю змінив сприйняття сезону-2019/20 у футбольної спільноти.

Довелося звикати до нових реалій сучасності, зокрема – до того, що регулярні сезони в більшості країн Європи вже підійшли до свого завершення, а в єврокубках ще толком нічого не ясно щодо четвертьфінальних пар.

Український уболівальник є безпосередньо залученим в усі події серпневих міжнародних баталій.

Це стало можливим завдяки просуванню донецького “Шахтаря” по турнірній сітці плей-офф Ліги Європи, в якій підопічні Луїша Каштру вже спромоглися на вихід в 1/8 фіналу. Навіть один з пари своїх матчів проти німецького Вольфсбурга “гірники” встигли провести. А потім настав карантин…

Майже п’ять місяців минуло після перемоги “Шахтаря” над “вовками” в першому матчі. 12 березня вже було зрозуміло, що короновірус – це серйозно (матч відбувся без глядачів), але ніхто не міг уявити наскільки все затягнеться і повисне в стані невизначеності. Проте далі буде, не дивлячись на бурхливу епідемію.

Цієї весни шанси команд на вихід у чвертьфінал вважали приблизно рівними, але команда Каштру зробила маленький подвиг і привезла з Німеччини дуже комфортну перемогу 2: 1. Зараз “гірникам” важливо згадати той настрій, показати свою гру і зробити ще один крок до виходу в наступний раунд.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу