Ціни на автомобільний газ продовжують зростати

Поділитися:

На заправках країни чергове підвищення ціни на автомобільний газ. Так, в середу, 16 червня, за літр палива водії віддають близько 11,23 грн / л. За даними експертів газ подорожчав приблизно на 17 копійок.

Аналітики “Консалтингової групи А-95” повідомляють, що таке підвищення – найбільше добове подорожчання газу з кінця минулого місяця.

Звичайно, кожна мережу АЗС піднімає ціни по-своєму. Наприклад UPG підвищили вартість газу відразу на 20 копійок, а ОККО і WOG стали продавати газ дорожче на 12-16 копійок.

Нагадаємо, що в Україні спостерігається підвищення ціни на автогаз: на поточний момент середня цінова політика на ресурс дійшла до половини вартості бензину А-95. Повідомляється, що таких цін на українському ринку автогазу не спостерігалося з моменту листопада 2018 року.

Раніше повідомлялося, що Кабмін 27 травня схвалив меморандум про співпрацю з компанією Louisiana Natural Gas Export Inc (LNGE). Йдеться про постачання американського скрапленого газу (LNG) в Україні. Міністр енергетики Ольга Буславец повідомила, що уряд поки тільки попередньо схвалив документ, доручивши його доопрацювати всіх ключових міністерств.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу