За борги позбавлятимуть субсидії

Поділитися:

Боржники по виплатах за комунальні послуги можуть позбудеться субсидії в разі несплати по рахунках за період більш, ніж в три місяці. Про це свідчать дані департаменту соціального захисту Чернівецької міської ради.

Як повідомляє відомство, пільга у вигляді субсидії буде припинена автоматично, якщо за станом на 1 травня уряд нарахує заборгованість за ЖКГ більше, ніж за три місяці.

Тепер для того, щоб не потрапити під квоту з боку держави, громадяни повинні подати в управління соцзахисту спеціальне підтвердження про відсутність заборгованості у вигляді відповідного документа.

Повідомляється, що файли можна відправити “онлайн” через електронну пошту, або ж скористатися послугами поштової розсилки.

Поки що така форма комунікації буде доступна на весь період карантину.

Раніше Міністерство соціальної політики України представило звітність за підсумками виплат за квітень місяць. У документі сказано, що в середньому українці отримали по 600 гривень на людину.

Нагадаємо, що в зв’язку з карантином через СOVID-19 український уряд пішов на поступки до тих, хто втратив роботу на час пандемії. Тепер безробітні можуть звернутися в місцеві органи соціального захисту і оформити субсидію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу