У Києві поліція знайшла вбитим нардепа Давиденко

Поділитися:

У Києві поліція знайшла вбитим нардепа Давиденко: чиновника виявили в особистому офісі з вогнепальним пораненням голови. Про це повідомляє заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Відзначимо, що покійний був членом української партії “Довіра”, а також працював у комітеті Верховної Ради України з питань економічного розвитку.

Як прокоментував ситуацію Геращенко, найімовірніше депутата застрелили в його ж офісі, так як поруч з тілом поліція знайшла знаряддя вбивства – пістолет. Не виключається версія про самогубство.

Це правда. Його знайшли в його офісі в туалеті з вогнепальним пораненням голови. Пістолет знаходився поруч і будуть перевірятися всі версії. І вбивство, і самогубство, і інсценування самогубства. Всі версії“, – сказав Геращенко.

На даний момент поліція ретельно опрацьовує всі сценарії розвитку події. Також ведеться ряд кримінально-доказових експертиз за підсумками яких можна буде говорити про точну причину смерті чиновника.

“У тому числі знімаються записи з численних камер спостереження, що у великій кількості розташовані поблизу з місцем події“, – повідомили в МВС.

Як повідомлялося раніше, в ніч на п’ятницю, 22 травня, правоохоронці Житомирської області затримали за підозрою у вбивстві місцевого жителя села Новоселиця Попільнянського району, який нещадно розстріляв на рибалці сімох людей.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу