Нацрада перевірить шість каналів через розголошення ними держтаємниці

Поділитися:

Національна рада України з питань телебачення та радіомовлення 10 лютого ухвалила рішення про перевірку шести телеканалів. Причина таких незапланованих дій – поширення в ефірі інформації, що належить до державної таємниці.

Перевірки почнуть здійснюватись найближчим часом, у період з 25 лютого до 12 березня. Канали, які, ймовірно, мають підставу бути причетними до звинувачення: «Україна», «5 канал», «Прямий», «4 канал», «Україна 24» та «Еспресо».

Серед інформації, яку показали вищезгадані канали, могли бути документи, які охороняються законом, а саме лист начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Василя Бубки та звіт начальника спеціального резерву ГУР Юрія Семанюка щодо проведення спеціального заходу «Авеню».

Нагадуємо, що в Україні посилили захист власників банківських карток. Національний банк вніс зміни до порядку здійснення операцій з використанням платіжних карток.

Також АМКУ розгляне скарги провайдера «Ланет». Справа про антиконкурентні дії найбільших медіагруп — зрушила з мертвої точки.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу