Якою технікою будуватимуть дороги в Україні

Поділитися:

10-12 листопада у передмісті Києва працюватиме виставка дорожньої техніки Автодорекспо. Там покажуть найсучасніші машини, які вже найближчим часом можуть вийти на ремонти і будівництво вітчизняних доріг.

Міжнародна виставка Автодорекспо цього разу пройде уже в дев’ятнадцятий раз і буде найбільшою за останні п’ять років. Площа експозиції займе понад десять тисяч квадратних метрів – тут розміститься понад 100 вітчизняних та іноземних компаній.

У виставковому павільйоні та на майданчику просто неба будуть наживо показувати асфальтоукладальники й котки, екскаватори й перевантажувачі, грейдери й бульдозери, машини для ямкового ремонту та нанесення дорожньої розмітки, вантажівки, комунальну техніку та багато іншого.

Окрім того, на виставці працюватимуть постачальники бітуму та армувальних матеріалів, виробники світлофорів і дорожніх знаків, шумозахисних екранів, дорожніх відбійників тощо.

Одночасно з роботою виставки на Автодорекспо відбуватиметься науково-практична конференція, де фахівці розкажуть про чинні стандарти у дорожньому будівництві, можливі зміни в нормативах і законодавстві, презентують найновіші наукові й приватні розробки у дорожніх технологіях. Відкриє конференцію Заступник голови Укравтодору Андрій Івко, який підведе попередні підсумки цьогорічного дорожньо-будівельного сезону та розкаже про плани відомства щодо розвитку мережі доріг на 2022 рік.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу