Генпрокурор втратила одного із заступників

Поділитися:

Заступник генеральної прокурорки Ірини Венедіктової Гюндуз Мамедов повідомив про те, що подав у відставку.

Як зазначив він у соцмережах, вже написано заяву про відставку.  У повідомленні він подякував усім, хто був поруч під час складних останніх шести років, роблячи неможливі речі. Йдеться, за його словами, про протидію на правовому фронті збройній агресії Росії та реалізацію розбудови ювенальної юстиції.

Варто зауважити, що до цього, за інформацією юридичної компанії «Міллер», котра представляє інтереси Гюндуза Мамедова, керівництво ОГП поставило його у складні умови, в яких неможливо було виконувати роботу, блокуючи виконання посадових обовʼязків.

Наприкінці червня генпрокурорка забрала так званий «департамент війни» у заступника Гюндуза Мамедова, передавши іншому заступникові Максиму Якубовському. Тоді ж Венедіктова забрала під своє керівництво вищевказаний департамент. Після чого низка правозахисників виступили із закликами до президента захистити цей департамент.

На початку липня повідомлялося, що Мамедов більше не має доступу до державної таємниці. Згодом у нього забрали всі напрями, котрими керував. На основі цього, після 25 років роботи в органах прокуратури, він вирішив подати у відставку.

Нагадаємо, що 15 липня Верховна Рада проголосувала за відставку міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Також ми писали, що у травні услід за двома міністрами — міністром інфраструктури Владисловом Криклієм та міністром розвитку економіки Ігорем Петрашком — звільнили міністра охорони здоров’я Максима Степанова.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу