Зеленський пообіцяв жорстку карантин при 9,5 тисячах хворих за добу

Поділитися:

Президент України Володимир Зеленський називав поріг захворюваності, після якого буде введений жорсткий карантин в країні. Йдеться про 9,5 тисячах нових випадків зараження вірусом COVID-19 в добу. За словами президента, така цифра буде критичною для всієї санітарно-медичної системи нашої країни.

Такі дані були названі президентом в ході його зустрічі з релігійними лідерами України. При цьому Володимир Зеленський зробив акцент на тому, що неможливо перекваліфікувати все медустанови тільки на ковідних пацієнтів, оскільки й інших хвороб ніхто не відміняв. До того ж настає сезон традиційних вірусів.

За словами президента, жорсткий карантин зупинить українську економіку, а потім почнеться спад — це безумовно. Саме тому так важливо дотримуватися карантинних обмежень зараз, поки медична інфраструктура справляється з напливом недужих. Також плюсом вважається і той факт, що більшість ковідних пацієнтів переносять хворобу в легкій формі — це означає, що їм непотрібна госпіталізація і складні медичні процедури.

Раніше повідомлялося, що 20 жовтня Україна побила попередній рекорд — за добу 113 осіб померли від коронавірусу.

Також ми писали, що в країну вже почали ввозити препарат від коронавірусу. Йдеться про постачання медичного препарату «Ремдесівір» — цей засіб активно використовується в процесі лікування коронавірусу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу