Зеленський підписав указ про застосування санкцій до “Спортмастер”

Поділитися:

Роздрібна мережа спортивних товарів Спортмастер потрапила в один список санкцій ряд з Віктором Медведчуком і його оточенням. Відомо, що проти одного з засновників компанії були введені економічні санкції. Офіційний документ зі списком юридичних осіб був опублікований на сайті президента.

Так, санкції терміном на три роки були введені проти компанії з Сінгапуру Sportmaster Operations Pte. Ltd.

Список санкцій:

  1. Повна заборона торгових операцій.
  2. Повна заборона на транзит ресурсів, польоти і перевезення на території України.
  3. Запобігання виведенню капіталів за кордон.
  4. Заборона на ввезення продукції сінгапурської компанії Sportmaster Operations Pte. Ltd самою фірмою або через іноземних посередників.

Слід зазначити, що за даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, ФОП і громадських формувань, засновниками ТОВ “Спортмастер-Україна” є дві сінгапурські компанії: Sportmaster Operations Pte. Ltd (з часткою 99%) і Sport & Fashion Management Pte. Ltd (з часткою в 1%).

При цьому Спортмастер є російською компанією роздрібної торгівлі спортивними товарами, головний офіс якої знаходиться в Москві.

Нагадаємо, що санкції проти Медведчука не допоможуть Зеленському врятувати рейтинг. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний оглядач Сергій Розенбаум.

Раніше повідомлялося, що багато хто міг помітити, що Віктор Медведчук в останні місяці незмінно фігурував у вимірах президентських рейтингів практично всіх соцкомпаніями країни. На початку лютого центр Соціальний моніторинг опублікував своє дослідження, яке показало, що Медведчук, будучи єдиним кандидатом від ОПЗЖ, виходить у другий тур виборів разом із Зеленським. З результатом в 15,5%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу