Заарештовано колишнього директора «Укрспецекспорту»

Поділитися:

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) 11 січня заочно заарештував колишнього гендиректора держкомпанії «Укрспецекспорту». Як відомо, його підозрюють у заволодінні майже $23,5 млн при виконанні контрактів з урядом Іраку.

«Клопотання задовольнити. Обрати підозрюваному (Дмитру Перегудову, — ред.) запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Після затримання і не пізніш як через 48 годин з часу доставки (Перегудова, — ред.) до місця кримінального провадження розглянути за його участю питання про застосування обраного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або його зміну на більш м`який запобіжний захід у встановленому законом порядку», — йдеться у рішенні суду.

Нагадаємо, майно колишнього міністра енергетики та вугільної промисловості Володимира Демчишина арештоване, за рішенням Печерського суду міста Києва від 23 грудня 2021 року.

Також зазначалось, що Вищим антикорупційним судом продовжено арешт колишнього судді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса, якого викрили на хабарі у 150 тисяч доларів, пізніше закопаних на власному подвір’ї.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу