За добу в Україні коронавірусом захворіло понад 7 тисяч українців

Поділитися:

За даними системи моніторингу поширення епідемії коронавірусу РНБО, за станом на 22 жовтня Україна поставила новий рекорд за кількістю хворих. Так, за минулу добу лабораторно підтверджено 7 053 випадки інфікування коронавірусів.

Відомо, що всього з початку пандемії COVID-19 захворіли 322 879 українців. Зареєстровано 5 927 смертей. Одужали 132 219 осіб.

Нагадаємо, що в Міністерстві охорони здоров’я України заявили про те, що державні вчені продовжать роботу в напрямку створення вакцини від коронавірусу. Про це заявив глава відомства.

«МОЗ і надалі наполегливо працювати над подальшими кроками в проходженні всіх клінічних фаз у виробленні вакцини. Спасибі нашим вченим за високопрофесійну роботу. Ви – найкращі, я завжди це говорив », – написав міністр охорони здоров’я на своїй сторінці в Facebook.

Раніше повідомлялося, що в Україні почалися поставки медичного препарату «Ремдесівір» – це засіб активно використовується в процесі лікування коронавірусу. Про це повідомляє головний санітарний лікар України в рамках свого позачергового брифінгу.

Чиновник заявив, що відповідний медикамент вже закупив державний постачальник «Медичні закупівлі України», тому незабаром українці зможуть отримати для себе медикаменти.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу