Водії приховують номери від відеофіксації

Поділитися:

Любителі порушувати правила дорожнього руху люблять приховувати номера своїх машин. Однак в Департаменті патрульної поліції сказали, що камери автофіксації в будь-якому випадку зафіксують їх.

Наприклад в червні 2020 роки машина Toyota Camry їхала зі швидкістю 85 кілометрів на годину, хоча дозволено 50 кілометрів. Камера зафіксувала порушення, після цього водієві довелося сплатити штраф.

Водій намагався обдурити систему автофіксації і наклеїв на знаки темну плівку, щоб не можна було їх розпізнати. Однак це не допомогло. Пізніше ситуація з цим же авто повторилася.

Водіїв попереджають, що такі фокуси не проходять, до того ж є патрульні, які їздять по дорогах і бачать таких водіїв.

Тепер водієві доведеться заплатити ще один штраф – від 170 до 255 гривень, або ж відправитися на громадські роботи на строк до 40 годин.

Нещодавно ми писали, що парламентарії підтримали новий законопроект під номером 2695, в якому мова йде про нововведення в штрафи за порушення ПДР.

Першими постраждають любителі швидкості. Як відомо, зараз швидкість в населених пунктах становить 50 кілометрів на годину. Порушникам доведеться заплатити штраф, але більше всіх платять ті, хто їде зі швидкістю понад 100 км / год – 3,4 тисячі гривень. Вони також будуть активно стежити за тим, щоб на головах мотоциклістів не було шоломів, а в автомобілях не було ременів безпеки. Тут сума буде менше – від 51 до 500 гривень.

Ми також повідомляли, що Президент України підписав Закон № 797-IX «Про внесення змін до статті 4 Закону України« Про виконавче провадження », які Верховна Рада прийняла 15 липня 2020 року. Закон вступив в чинності 1 серпня 2020 року.

Тепер виконавча служба може накласти штрафи на порушників, отриманих з камер автофіксації.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу