В Україну йдуть заморозки

Поділитися:

Синоптики попереджають, що в Україні очікуються перші заморозки через холодний атмосферний фронт, котрий насувається на територію нашої країни з півночі.

Вже відсьогодні в Україні можливі незначні дощі, після яких настане ясна погода із холодною температурою у нічну частину доби, та теплою – у світлу.

За словами синоптиків, після проходження атмосферного фронту, з понеділка, 6 вересня, майже вся територія України потрапить під антициклон, який принесе теплу та сонячну погоду. Тож, саме 6-7 вересня на грунті можливі заморозки у північній частині країни, у центральній, західній (окрім Закарпаття), а також у Харківській та Луганській областях.

Очікується, що з середини наступного тижня удень температура повітря досягне понад 20 градусів, а ясну сонячну погоду слід очікувати ще раніше – з найближчої неділі.

Нагадаємо, раніше синоптики повідомляли, що цьогоріч у вересні очікується тепла погода. Зокрема, середньомісячна температура буде коливатись в межах 14-18 градусів, а місячна кількість опадів не буде понаднормовою.

Раніше ми повідомляли, що в Україні склалися погодні умови, при яких країна може залишитися без своєї картоплі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу