В Україні ліквідували податкову міліцію

Поділитися:

Податкової міліції в Україні більше немає. Таке рішення прийняли під час голосування народні депутати. Наразі відомо, що на зміну цій організації найближчим часом прийде Бюро економічної безпеки. За такі зміни проголосували 259 народних депутатів. Цієї кількості достатньо для того, аби закон був ухвалений.

Голосування у Верховній Раді проходило 28 січня 2021 року. Вже відомо, що штат співробітників складатиметься з 4 тисяч осіб, а мінімальна зарплатня робітників цього відомства буде стартувати із 46 тис. гривень

Раніше повідомлялося, що до Ради внесли законопроект про відповідальність за брехню в деклараціях. Новий законопроект має намір внести до Верховної Ради Президент України Володимир Зеленський. Відомо, що документ передбачає повернення покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі за недостовірне декларування та неподання декларації.

Також ми писали й про те, що до Ради поданий законопроект про легалізацію медичних конопель. На парламентському порталі з’явився законопроект № 4553. Він пропонує перенести в Україну досвід інших країн у сфері регулювання обігу конопель. Проект закону спрямований на розширення доступу громадян України до лікування та проведення наукових досліджень щодо ефективності конопель в боротьбі з різними захворюваннями.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу