УЗ скасувала пільговий проїзд

Поділитися:

“Укрзалізниця” заявила про тимчасове обмеження на покупку пільгових квитків для студентів через онлайн-сервіси.

Так, УЗ обмежила покупку пільгових студентських квитків через онлайн-сервіси – з 07:00 до 15:00 27 серпня і з 07:00 до 15:00 1 вересня.

“Це пов’язано з проведенням технічних робіт на електронному реєстрі Міністерства освіти і науки України під час вступної кампанії. У зазначені періоди студенти можуть оформити квитки з пільгою в залізничних касах “, – зазначено в повідомленні компанії.

Нагадаємо, що новий глава «Укрзалізниці» повідомив про те, що незабаром компанію очікує переформатування. Володимир Жмак вважає, що вже зараз вантажні перевезення можна виділити в окрему бізнес-одиницю, а також створити ще три підрозділи.

Одним стануть пасажирські перевезення – тут є стратегія і плани, потрібно впроваджувати їх і постійно рухатися вперед. Також в окремий підрозділ новий глава компанії збирається виділити контейнерні перевезення. Четверта одиниця – інфраструктура – об’єднає в собі багато.

Раніше повідомлялося, що Державна компанія-перевізник «Укрзалізниця» запускає приватні локомотиви на залізничних шляхах загального користування. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

Вказується, що таким чином вітчизняний уряд планує вирішити актуальну проблему дефіциту, яка склалася з тяговим рухомим складом компанії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу