USAID оголосив новий тендер

Поділитися:

В Агентстві США з міжнародного розвитку (USAID) оголосили про початок нового тендеру. Йдеться про розробку спеціального посібника, яким регламентуватиметься розробка схем теплопостачання. Також відомо, що посібник розроблятимуть у рамках допомоги Україні.

Початок роботи означатиме, що USAID готовий співпрацювати із субпідрядником. Останній своєю чергою має надати всі матеріали стосовно вказаного посібника. Після цього розпочнеться етап доопрацювання матеріалів, до яких планують додати приклади, а після цього оформити належним чином.

Раніше повідомлялося, що по областях почалося зростання тарифів на теплову енергію.

Також ми писали й про те, що українців хочуть штрафувати за відключення від опалення. Серед переведених ініціатив нардепи також хочуть узаконити штрафи за неправомірне відключення опалення з боку постачальників житлово-комунальних послуг. Тут варто сказати, що аналогічні штрафи прописані й для самих споживачів послуг ЖКГ. Наприклад, в разі несплати договору про вивезення сміття штраф складе від 30 до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – від 510 до 850 грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу