Українці створили вело-електромобіль

Поділитися:

Український винахідник Олексій Ганшин винайшов свій особистий триколісний електроавтомобіль. Чоловік з села Китайгород, який знаходиться під Кропивницьким, зробив свій винахід за типом вело-електротранспорту, з педальним приводом, і зарядкою від сонячної енергії.

Назва веломобіля-електрокара – Пілігрим. Щоб показати всім ефективність своєї розробки, Ганшин зробив декілька подорожей на сотні кілометрів між українськими регіонами.

На своїй сторінці в Facebook чоловік написав, що 24 травня відправився в нову подорож і вже встиг відвідати Черкаську область і Київську. Вже 25 травня винахідник повернувся до Чернігова.

Варто відзначити, що веломобіль-електрокар вміщує одного пасажира, він екологічний і компактний. Спорудження пофарбовано в оранжевий колір, а вага його – 40 кілограм. Транспорт може розігнатися до швидкості 45 кілометрів на годину. Також є козирок і лобове скло, щоб захищати водія від негоди. На даху стоїть сонячна батарея, яка і живить авто енергією.

Як повідомлялося раніше, всесвітні експерти оприлюднили рейтинг кращих марок машин поточного року: перше місце зайняв іменитий бренд Porsche. Відповідні позиції склали експерти американської організації Consumer Reports (CR).

Відзначається, що рейтинг складався з урахуванням певних критеріїв відбору. Зокрема, враховувалися результати дорожніх випробувань авто, безпеку і репутація марок, а також відгуки про їхню надійність на споживчому ринку.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу