Українські суди опинилися на межі зупинки

Поділитися:

З 26 жовтня П’ятий апеляційний адміністративний суд Одеси (колишній Одеський апеляційний адміністративний суд) фактично припинив розглядати справи. Це сталося через те, що через борги “Укрпошті” співробітники суду не можуть нікуди розіслати судові листи.

Про це 26 жовтня написали ЗМІ з посиланням на повідомлення на сторінці вищезгаданого суду.

За словами співробітників П’ятого апеляційного адмінсуду Одеси, їх бажання здійснювати судочинство виявилося недостатньо. В інформації прес-служби суду сказано наступне:

“Тому з сьогоднішнього дня припиняється: відправлення матеріалів судових справ до місцевих судів і Верховного Суду, а також відправлення будь-якої кореспонденції учасникам судового процесу”.

ЗМІ нагадують, що раніше Третій апеляційний адмінсуд з Дніпра заявив, що запасів марок в суді для відправлення судових листів вистачить тільки до кінця жовтня поточного року.

ЗМІ роблять резонний висновок, що в Україні за такого стану речей взагалі може припинитися судочинство.

Нагадаємо, на тлі стрімкого заміщення голосового фіксованого зв’язку мобільним багаторічне затягування з приватизацією «Укртелекому» було «грою на пониження» вартості компанії і відповідало інтересам покупця.

Також раніше ми повідомили, що автомобільна компанія зі Швеції Scania CV AB висловила велике обурення рішенням Госпсуду Київської області, який присудив шведам виплатити своєму українському дилеру ТОВ «Фірма Журавлина» за позовом останньої 123 мільйони грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу