Україна запустить авіацію для заробітчан

Поділитися:

Україна організувала стратегічне партнерство з Фінляндією і запустила окремі рейси для заробітчан. Про це повідомляє віце-прем’єра з питань євроінтеграції Вадим Пристайко.

Відзначимо, що через всесвітню пандемію коронавірусу багато українських трудових мігрантів були змушені повернутися в країну і залишити свої звичні місця роботи.

На даний момент уряд України активно співпрацює з владою інших країн, сезонні роботи яких зазвичай не обходяться без участі українців.

Наприклад, нещодавно Україна і Фінляндія організували так зване “стратегічне партнерство” щодо повернення українців на сезонні роботи. Минулого тижня окрему подяку за сприяння в цьому питанні висловив президенту України глава Фінляндії Саулі Нійністе.

Як прокоментував процес віце-прем’єр України з питань євроінтеграції Вадима Пристайко, країна активно домовляється про аналогічні рейси до країн Польщі та Німеччини. Також діалог в цьому відношенні ведеться з владою Ізраїлю, а також Австрії.

Як повідомлялося раніше, європейські роботодавці активно повертають на свої підприємства і поля українських трудових мігрантів, які є досить дешевою робочою силою і вигідні бізнесменам.

Такий попит на українців йде в розріз з планами українських олігархів, які буквально організували війну за робочі руки з європейськими підприємцями.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу