Україна залишається на інфекційному «плато» по коронавірусу

Поділитися:

В останній період часу епідеміологічна ситуація всередині України продовжує триматися на приблизно тих же позиціях: в державі спостерігає ефект так званого епідемічного «плато». Про це свідчать дані Ради національної безпеки і оборони України.

Відзначимо, що як свідчить інтерактивна карата захворюваності коронавірусом, поки що рівень кількості хворих українців кардинально не змінюється.

Разом з тим, в Україні дещо знизилася динаміка захворюваності на вірус. Позитивні зміни, хоч і в незначних масштабах, спостерігаються на території відразу семи областей України. Також це стосується і столиці – Києва.

На момент попереднього дня кількість видужавшик від початку пандемії людей перевищує число тих хворих, які відзначаються в поточній статистиці.

Повідомляється, що зрушення в меншу сторону спостерігаються у Вінницькій, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Херсонській та Черкаській областях.

Станом на четвер, 21 травня, в країні захворіло на вірус 19706 пацієнтів: 579 осіб загинуло, а 6227 хворим вдалося видужати. За останню добу кількість хворих збільшилася на 476 осіб.

Як повідомлялося раніше, в Італії місцеве населення протестує проти різкого завищення цін на продовольчому ринку: після ослаблення карантину цінники на продукцію моментально злетіли вгору.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу