Україна погодила з ЄС питання загального авіапростору

Поділитися:

Україна погодила з представниками Європейського союзу питання загального авіапростору. Відповідні перемовини провели міністр закордонних справ України спільно з шести главами МЗС східних партнерів ЄС і єврокомісаром Олівером Вергелі.

Відзначимо, що перемовини між чиновникам відбулися в форматі відеоконференції. Головною темою на порядку денному стояло питання угоди про спільний авіаційний простір між Україною та ЄС.

Важливо сказати, що вказаний пункт є одним з провідних пріоритетів між Україною та ЄС в рамках розвитку взаємин країн “Східного партнерства”.

Крім цього, члени конференції обговорили питання підготовки до майбутнього саміту країн-учасниць “Східного партнерства”, а також питання підтримки підприємництва в ключі зовнішньої взаємодії між партнерами.

Нагадаємо, що в Європейській раді офіційно підтвердили дату проведення наступного саміту «Східного партнерства», який повинен відбудуться в березні наступного року.

Нещодавно рада Європейського союзу затвердила висновки про політику Східного партнерства, вказуючи на значні досягнення такого союзу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу