У вибухнула багатоповерхівці на Позняках можливе подальше руйнування

Поділитися:

Вранці 21 червня в житловому будинку Києва на Позняках стався вибух. В Управлінні з питань цивільного захисту заявили, що на даний момент зберігається можливість раптового обвалення будівлі.

“Звичайно, будівля нестійкий, і в даний час зберігається можливість його раптового руйнування, тому зараз рятувальники виставили інструментальний пост, який постійно в режимі 24/7 контролює технічний стан цієї будівлі”, – сказано в повідомленні.

Так, в будинку по вулиці Соломії Крушельницької, 1/5 відселений тільки шостий під’їзд (аварійну ділянку), а в п’ятий під’їзд після перевірки вже пустили жителів. На сьогоднішній день ще близько 30 мешканців будинку, що вибухнув залишаються в школі-інтернаті на Харківському шосе.

Раніше повідомлялося, що «Національна поліція Україна зараз проводить невідкладні обшуки в газорозподільної компанії і у всіх комунальних службах, які обслуговували 10-поверховий житловий будинок по вул. Крушельницької, 1/5 в Дарницькому районі Києва, де в неділю вранці стався вибух », – написав глава МВС Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що з будинку київської багатоповерхівки, де в неділю стався вибух газу, евакуювали 23 людини. Станом на 20:00 на місці події знайдено тіла трьох загиблих.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу