У РНБО заявили, що локдауну бути

Поділитися:

Локдаун в Україні через пандемію коронавірусу COVID-19 в будь-якому випадку буде введений. Єдине питання, яке обговорюється урядом, – коли саме його вводити. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони.

Чиновник заявив, що Україна не зможе уникнути локдауну.

«Єдине питання в часі – чи то в грудні, то чи з 2 січня. Зараз йде дискусія з фахівцями з цього приводу. Вчора у Володимира Зеленського пройшла нарада, на якому з’ясовувалося, як це буде. Те, що локдаун буде – це сто відсотків », – сказав секретар РНБО.

Нагадаємо, що так званий інтелектуальний локдаун розглядають в українському уряді замість повного, так як він дозволить не настільки жорстко обмежувати життя громадян. Головна різниця полягає в тому, що кожне місто зможе вносити корективи до переліку обмежень виходячи з тієї ситуації, яка є на місці. Тобто «інтелектуальний» означає скоректований.

Раніше повідомлялося, що в Комітеті Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій повідомили, що попри очікуваний локдаун, такі установи, як школи та садки закриватися не будуть.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу