У Пенсійному фонді перебої в роботі

Поділитися:

Пенсійний фонд України заявляє про перебої в роботі.

На сайті ПФУ сказано, що сьогодні, 19 липня 2020 року з полудня до 20:00 на сайті буде проводитися системна профілактика. У зв’язку з цим, доступ до порталу і його посилання може бути обмеженим.

Варто звернути увагу на те, що українці можуть перевірити свої пенсійні записи на веб-сайті Фонду. Людина може перевірити страхової досвід через свій особистий кабінет – зареєструватися на порталі або, використовуючи особистий ключ, зайти на сайт Пенсійного фонду. Там громадянин бачить весь свій досвід страхування, в залежності від того, де він працював, з моменту відправки звітів.

Раніше ми писали про те, що в Міністерстві цифровий трансформації України розповіли подробиці нової новинки, яка дозволяє оформити пенсію кожному українцю «онлайн». Йдеться про сервіс з автоматичного нарахування пенсії

Також ми повідомляли, що літніх жителів Донецької області обрадували. Пенсійний фонд України активно нараховує їм грошову допомогу за вислугою років за липень місяць. По крайней мере, Пенсійний фонд впритул зайнявся фінансуванням пенсій жителям Донецької області за поточний місяць.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу