У Парижі почався Всесвітній кліматичний фестиваль

Поділитися:

На міжнародному фестивалі Global Citizen Live світові музичні зірки виступили на підтримку благодійних цілей. Зокрема, підтримали ідею посадити мільярд дерев, доставити два мільярди доз вакцини від коронавірусу в бідні країни світу і нагодувати 41 млн голодуючих. Фестиваль стартував в суботу ввечері, 25 вересня, на Марсовому полі в Парижі.

Згідно з інформацією, фестиваль буде тривати 24 години та проходитиме на різних майданчиках по всьому світу, в тому числі в Нью-Йорку, Ріо-де-Жанейро, Мумбаї і Сіднеї.

Під час своїх виступів зірки закликали справедливо розподілити вакцину від COVID-19 між населенням планети.

«Право на доступ до вакцини повинно стати основоположним. Походження людей не повинно впливати на їх шанси вижити», — заявили вони.

З-поміж інших, кампанію Global Citizen за справедливий розподіл вакцини від коронавірусу у світі підтримав глава Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебрейесус.

Нагадаємо, у МОЗ хочуть вакцинувати чиновників і вчителів примусово.

Також ми писали, що з 23 вересня, вся Україна перейшла до «жовтої» карантинної зони, через це уряд вводить нові карантинні правила. Відтак, бізнесу запропонували два варіанти, згідно з якими він може працювати.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу