У МЗС стверджують, що до Криму переселили 0,5 млн росіян

Поділитися:

У Російській Федерації всерйоз взялися за проект колонізації анексованого Криму. У його рамках на півострів вже переселили понад півмільйона росіян. Це робиться для того, щоб витіснити українське населення і поступово змінити демографічну ситуацію в регіоні.

Про це заявила Еміне Джапарова, заступник міністра закордонних справ України. Зокрема, з її слів випливає, що така політика Росії була спочатку, з моменту анексії українського півострова. Тим часом це пряма загроза національній безпеці нашої країни. Також важливо і те, що офіційна статистика і кількість росіян, які в’їхали на півострів за фактом, сильно розходяться в цифрах. За фактом їх набагато більше.

Демографічна чистка використовується Російською Федерацією не вперше і може вважатися відпрацьованим інструментом впливу на настрої в тому чи іншому регіоні. Також під егідою цієї програми РФ приховує власні злочини в чужих країнах.

Раніше повідомлялося, що в Мінінтеграції збираються обговорити проблеми вододефіциту Криму. На конференцію запрошені співробітники представництва Президента в АРК, Міністерства захисту навколишнього середовища і природних ресурсів, Національного інституту стратегічних досліджень, представники громадськості.

Також ми писали, що США скасували заборону польотів над територією анексованого Криму для своєї авіації.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу