Світовий банк дасть гроші на відновлення Бейрута

Поділитися:

Світовий банк готовий допомогти Лівану в зборі коштів і проведенні експертизи втрат від вибуху в порту Бейрута. Організація також надасть допомогу в розробці плану оновлення міста.

У Світовому банку сказали, що з огляду на досвід країн світу, організація готова надати свою допомогу по швидкій оцінці збитків та розробці плану по реконструкції, згідно зі світовим стандартам.

Також представники Світового банку готові співпрацювати з Ліваном з метою мобілізації державної і приватної фінансової підтримки для реконструкції.

Нагадаємо, 4 серпня 2020 року в столиці Лівану стався жахливий вибух, в ході якого був повністю зруйнований місцевий порт Бейрут. Як прокоментував генеральний директор Служби загальної безпеки генерал-майор Аббас Ібрагім, інцидент стався через наявність вибухівки в одному з приміщень порту, який вибухнув з невідомих причин.

Варто також відзначити, що російський слід вже виявлений у вибуху в Бейруті. Судно, яке могло викликати вибух в ліванській столиці, належало громадянину Росії. Серед його екіпажу були українці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу