Стало відомо, як роботодавці дискримінують українців

Поділитися:

Соціологічні дослідження показали, що 40% працюючих українців піддаються дискримінації за віковою ознакою. 38% співробітників ображають через інвалідність, а ще 26% страждають від переслідування через сексуальну орієнтацію.

Таким чином, найбільш уразливими стали люди похилого віку, які страждають від дискримінації на роботі. Крім того, число пенсіонерів в Україні з кожним роком неухильно зростає.

Крім того, в Україні існує ряд професій, які дозволяють вийти на пенсію навіть у 30-35 років. Але тут з’являється нова проблема – прожити на одну пенсію дуже важко і потрібно шукати нову роботу. А починати в Україні кар’єру, коли тобі за тридцять, проблемно.

Нагадаємо, що Верховна Рада прийняла законопроект «Про внесення змін до Закону України” Про державну службу “щодо зняття вікових обмежень для роботи на державній службі» (№ 4096). Так, тепер держслужбовцям надана можливість працювати до 70 років.

Раніше повідомлялося, що Центр Разумкова провів дослідження, згідно з якими, кількість оптимістично налаштованих громадян в Україні стало двоє менше, ніж було на початку року.

Так, за результатами соцопитування, всього 21,6% жителів країни переконані, що Україна рухається в правильному напрямку. При цьому, ще станом на січень 2020 року таких людей було 57,2%. Число песимістів при цьому зросла з 16,8% до 61,3%.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу