Ще три українські області перебувають на порозі «червоної» карантинної зони

Поділитися:

В Україні ще три області можуть перейти у «червону» карантинну зону – Волинська, Харківська та Тернопільська. Про це повідомляють у Центрі економіки охорони здоров’я Київської школи економіки.

Там зазначають, що список областей зони найвищої епідемічної небезпеки може розширитися вже до кінця тижня.

Також повідомляється, що Черкаській області необхідно взяти під контроль ситуацію із поширенням коронавірусу, інакше – з 8 листопада теж загрожує червона зона.

За офіційними даними Міністерства охорони здоров’я, 1 листопада фахівці виявили 19 455 випадків коронавірусу, з них – понад 1 260 дітей та майже 340 медпрацівників.

У червоній зоні наразі 15 областей. Йдеться про Херсонську, Одеську, Запорізьку, Донецьку, Дніпропетровську, Сумську, Миколаївську, Рівненську, Житомирську, Івано-Франківську, Київську, Луганську, Хмельницьку, Чернігівську та Львівську області.

Нагадаємо, що у столиці з 1 листопада почали діяти правила «червоної» зони карантинних обмежень, які були запроваджені через різке зростання захворюваності на коронавірус.

Також ми писали, що ситуація з коронавірусом в Україні погіршується. У РНБО говорили, що кількість смертей на добу може сягнути тисячі.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу