Привіт, затори: українці на свята їдуть до моря

Поділитися:

Напередодні Дня Незалежності, користуючись наявністю довгих вихідних, багато українців вирішили відпочити біля моря. Найзвичніший для всіх варіант — Одеса і курорти Одеської області. На трасі Київ — Одеса утворилися величезні затори.

Крім цього пробки виникли й на іншому напрямку — на відрізку траси між Кіровоградською та Черкаською областями. Також погіршують ситуацію дорожні роботи, через які не всі смуги доступні для проїзду.

На в’їзді в Затоку утворилася традиційна для цієї дороги пробка довжиною на багато кілометрів. Вся річ у тому, що дорога тут — по одній смузі в кожну сторону, це відразу ж гарантує затор при підвищеному навантаженні. А перед святами тут завжди спостерігається подібне, адже кількість людей, які прагнуть потрапити на численні бази відпочинку, зростає в геометричній прогресії.

У поліції тим часом повідомили, що заторів сприяють і дрібні ДТП, які неминуче зустрічаються в таких випадках. Ще одним каменем спотикання стають автомобілі, що “закипіли”.

Раніше повідомлялося про колапси на багатьох дорогах України. Так відбувається через численні ремонти, які робляться по всій країні.

Також ми писали про те, що Укравтодор хоче повністю оновити трасу Київ — Одеса.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу