Перше українське місто повністю зупинило громадський транспорт через коронавірус

Поділитися:

У понеділок, 25 жовтня, у Запорізькій області посилили карантинні обмеження. Відтак, в Енергодарі міська комісія ухвалила рішення на період дії обмежень «червоної» зони зупинити пасажирські перевезення.

У міській раді зазначили, що влада обговорить питання стосовно можливості запровадження додаткових обмежень після виходу міста з «червоної» зони та відновлення перевезень. Таким чином пасажири повинні мати негативний ПЛР-тест, сертифікат про вакцинацію чи документ, що підтверджує отримання однієї дози вакцини.

Наразі підприємствам, які перевозять працівників службовим транспортом, рекомендується розробити маршрути та графіки так, аби мінімізувати контакти працівників з іншими жителями міста.

«Щоб надалі енергодарці мали змогу безпечно пересуватися громадським транспортом, управлінню комунальної власності спільно з перевізниками доручено вжити заходів щодо продовження вакцинації водіїв маршрутних автобусів» , — зазначили у міськраді.

Нагадаємо, в Україні з 21 жовтня ввели нові правила для проїзду в міжобласному транспорті.

Також ми писали про те, що уряд скорегував правила перетину кордону України — під час в’їзду усі невакциновані громадяни мають знову встановлювати мобільний застосунок «Вдома».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу