ОСББ подають заявки на участь у програмі «Теплий Дім»

Поділитися:

У програмі “Енергодім” вже мають намір брати участь понад 310 ОСББ України. При цьому, для всіх учасників у Фонді енергоефективності вже зарезервовані кошти. Таким чином ОСББ зможуть відшкодувати до 70% витрат на заходи з термомодернізації.

За інформацією урядового порталу відомо, що сумарна вартість проектів від усіх 310 ОСББ, що беруть участь в програмі «Енергодім», становить близько 2,1 млрд грн, з яких 1,4 млрд грн будуть відшкодовані за рахунок Фонду енергоефективності.

Слід зазначити, що найбільш активними регіонами України, населення яких бере участь в програмі «Енергодім», є Волинська (67 заявок), Львівська (32 заявки) і Миколаївська (28 заявок) області.

Програма «Енергодім» почала свою дію з 3 вересня 2019 року і визначає умови і порядок надання Фондом енергоефективності грантів для ОСББ для часткового відшкодування витрат на заходи з енергоефективності.

Нагадаємо, що всі заявки на ім’я відомства будуть прийматися в згоді з новими положеннями. Також у Фонді позначили так званий перехідний період, який налічуватиме 21 день з дня набрання чинності правил нової програми.

Раніше повідомлялося, що Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України (ОСББ) видало понад 130 мільйонів гривень в якості «теплих кредитів» для українських громадян, які значимо утеплилися в цьому році. Про це свідчать дані прес-служба відомства.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу