Опитування показало, що 85% українців вважають себе патріотами, а 60% готові воювати за країну

Поділитися:

Сьогодні, 14 жовтня, опубліковані результати опитування українців соціологічною групою “Рейтинг” з десятого по дванадцяте жовтня 2020 року. Опитування групи стосувалося ставлення до патріотизму і готовності наших громадян захищати Україну зі зброєю в руках.

Про це інформують журналісти, які ознайомилися з результатами опитування.

Як показало опитування в цілому, 59 відсотків громадян України настільки патріотичні, що готові захищати її зі зброєю в руках від зовнішніх агресорів. А 85 відсотків населення країни називають себе просто патріотами, тобто людьми, люблячими свою країну.

При цьому 12 відсотків українців сказали, що не є патріотами України.

Як показують результати опитування, патріотів практично порівну у всіх областях, де проводилося опитування. Трохи більше люблять Україну –  люди старшого віку .

14 жовтня – День захисника Вітчизни. Згідно з результатами опитування, 69 відсотків вважають його державним святом. 23 відсотки не замислювалися над відповіддю. І для 5 відсотків 14 жовтня святом не є. Повідомляється також, що навіть на сході і півдні України близько 60 відсотків населення вважається 14 жовтня святом.

Нагадаємо, в кінці червня в Шевченківському районному суді Києва оголосили вирок у справі лідера Добровольчого руху ОУН Миколи Коханівського.

Також раніше ми писали про те, що Зеленський пообіцяв вирок для Порошенка.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу