Одеська область стала лідером за перевантаженими фурами

Поділитися:

За підсумками січня-серпня 2020 року Національна поліція України у співпраці з інспекторами Укртрансбезпеки склала приблизно 8500 протоколів на українських водіїв за порушення норми габаритно-вагових параметрів. Про це повідомляє пресслужба Міністерства інфраструктури України, посилаючись на слова міністра.

Вказується, що всього за цей період було перевірено 400 тисяч транспортних засобів та виручено грошей на загальну суму в 81 млн грн плати за перевантаження.

Повідомляється, що з цієї суми 13 млн гривень було виписано в якості штрафів за серпень. За словами міністра, зараз робота в цьому напрямку триває.

“Продовжуємо велику роботу, спрямовану на реформування всієї системи та введення автоматичного габаритно-вагового контролю з пристроєм комплексів «Зважування в русі» по всій території України», – сказав він.

Також за даними міністра, за проміжок першого тижня осені – з 31 серпня по 6 вересня фахівці перевірили 27 тисяч машин на дотримання відповідних правил. Протоколів про порушення було складено 369 актів. Найбільше порушень фіксується в Одеській області.

Нагадаємо, що згідно з постановою Кабінету міністрів України, тепер в країні буде діяти цілодобовий ваговий контроль транспортних засобів.

Стежити за дотриманням вагових норм будуть Укртрансбезпека спільно з Національною поліцією, СБУ, ГФС, Укравтодором та органами місцевої виконавчої влади.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу