Науковці назвали головні ризики людства на найближче десятиліття

Поділитися:

Швейцарська організація «‎Всесвітній економічний форум»‎ оприлюднила звіт, у якому назвала головні ризики для людства у найближчі 10 років.

Згідно з інформацією, висновки були зроблені за результатами опитування, яке проводилося з травня по вересень 2021 року. У ньому взяли участь понад 12 тисяч представників із 124 країн світу.

Відтак, у цьому антирейтингу лідирують проблеми навколишнього середовища. Також на перших п’яти позиціях у списку загрози у вигляді соціальної роз’єднаності та кризи засобів існування. На 6 місці ризик нових інфекцій, на 7 і 8 — збиток людини навколишньому середовищу і криза природних ресурсів. Боргова криза та геоекономічне протистояння посіли 9 та 10 місце у рейтингу, відповідно.

Зазначається, що жителі Австралії, Бельгії, Канади, Кіпру, Данії, Німеччини, Угорщини, Італії та інших країн занепокоєні екологічними проблема. У той час як у Росії, Аргентині, Казахстані та Чехії просто ігнорують цю проблему.

Нагадаємо, трейдери дали свій прогноз щодо енергетичної кризи в Європі. Говорять, що дефіцит газового ресурсу може тривати аж до початку 2023 року.

Також ми писали про те, що на Кіпрі вчені виявили новий штам коронавірусу, який є гібридом штамів «‎Дельта»‎ та «‎Омікрон»‎. Лікар, який очолює групу вчених лабораторії біотехнології та молекулярної вірусології Кіпрського університету заявив, що «‎Дельтакрон»‎ вже виявили у 25 пацієнтів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу