На вихідних дістатися до Азовського моря неможливо через затори

Поділитися:

В Україні – пік літнього періоду і літніх відпусток. Після анексії Криму в рази зросла популярність курортів на узбережжі Азовського моря. Зокрема наші громадяни їдуть відпочивати у відомі живописні міста Маріуполь і Бердянськ.

Ось тільки дістатися до цих теплих міст на узбережжі  моря практично нереально через жахливі автомобільні затори на автотрасах.

Про це говорять численні повідомлення українців в соціальних мережах.

Так, наприклад, як пишуть очевидці, довжина пробок у напрямку Маріуполя і Бердянська досягає 5 кілометрів. І справа, відзначають люди, не тільки у великій кількості відпочиваючих, які хочуть зануритися в ласкаві води Азовського моря, але і в тому, що дорожники повсюдно затіяли масштабні реконструкції автомобільних трас.

Особливо довгі затори виникають у вихідні дні. Але останнім часом їх чимало і в звичайні будні.

Нагадаємо, за даними світового рейтингу від всесвітньо відомої компанії з дослідження дорожнього трафіку TomTom київські пробки наздогнали пробки в містах Джакарта і Бангкок.

 Також конфлікт між далекобійниками і жителями Миколаєва розгорається все більше. Жителі Миколаєва організували акцію протесту проти вантажівок на дорогах міста, так як на їх думку, саме через часті поїздок фургонів і вантажних автомобілів дороги в Миколаєві швидко приходять в непридатність.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу