На Україну чекають дощі на Новий рік

Поділитися:

За три дні до Нового року, у вівторок, 29 грудня, в Україні йтиме мокрий сніг, потім почнеться дощ. Про прогноз погоди інформувала український народний синоптик Наталія Діденко в соціальній мережі.

За повідомленням Наталії Діденко, температура повітря протягом дня буде +5 +9 градусів за Цельсієм, на півдні – +7 +14 градусів. У Києві 29 грудня прогнозують сильний вітер. У ніч на 29 грудня очікується дощ, місцями мокрий сніг, вдень без істотних опадів.

«Температура повітря вночі близько нуля, може бути слизько, а ось вдень в столиці стовпчики термометрів підскочать до +5 +7 градусів», – уточнила народний синоптик. За її словами, середня температура на більшій частині території країни у вівторок, 29 грудня, протягом дня буде +5 +9 градусів, на півдні +7 +14 градусів.

А на Новий рік і в перші дні 2021 року на нас чекає майже весняна погода, додала Наталія Діденко.

Нагадаємо, найвищі точки Карпатських гір засипані щільним шаром снігу. На гірських вершинах спостерігається температура в мінус 10 градусів за Цельсієм. Про це оприлюднені дані Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста.

Також раніше ми написали про те, що, за словами синоптика Віталія Постриганя, напередодні Нового року в Україні вдарять морози.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу