МОЗ відкрило лікарню «Феофанія» для всіх українців

Поділитися:

Кабінет Міністрів України прийняв постанову, що дозволяє клінічній лікарні Феофанія, підпорядкованій Державному управлінню справами, надавати послуги всім українцям. Про це повідомляється на сайті уряду.

«Феофанія буде доступна кожному українцю. Оновлена ​​Програма медичних гарантій у 2022 році передбачає, що і до Феофанії тепер госпіталізуватимуть людей з інфарктами та інсультами, згідно з маршрутом пацієнта», – повідомив голова МОЗ Віктор Ляшко.

Феофанія зможе приєднатися до програми медичних гарантій як постачальник медичних послуг з пакетів медпослуг з надання медичної допомоги при гострому мозковому інсульті та при гострому інфаркті міокарда через укладання договорів про медобслуговування населення з Національною службою здоров’я України.

Клініка Феофанія заснована у 1965 році. Установа обслуговує держслужбовців, працівників дипломатичного корпусу іноземних держав та міжнародних організацій, осіб, які мають особливі заслуги перед Україною тощо.

Раніше в Києві зафіксували перші випадки зараження новим штамом коронавірусу «Омікрон». Про це повідомляє перший заступник голови КМДА.

За його словами, зараз жителі особливо суворо повинні дотримуватися карантинних правил, які діють у столиці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу