Мінрегіон встановив нові будівельні норми для лікарень

Поділитися:

Міністерство розвитку громад та територій України розробило технічні завдання для створення нових державних будівельних норм (ДБН) щодо будівництва закладів охорони здоров’я. Про це йдеться у повідомленні відомства.

«Діючі ДБН щодо закладів охорони здоров’я діють з 2001 року. За цей час в Україні суттєво змінилася система медичного обслуговування. А застарілі положення унеможливлюють використання сучасних методів організації обслуговування у поліклініках, лікарнях та приймальних відділеннях «швидкої». Отже, проекти нових ДБН мають визначити оновлені підходи до проектування та будівництва будівель та приміщень, призначених для надання первинної медичної допомоги, центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», – зазначила заступник міністра.

Нагадаємо, що українські банки у вересні 2021 року видали 943 іпотечні кредити на загальну суму 812 млн грн. Про це повідомили у Національному банку України (НБУ).

Усього за перші дев’ять місяців року банками видано понад 7,5 тисяч іпотечних кредитів на загальну суму майже 6,1 млрд грн.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу