Мін’юст подав до суду, щоб заборонити “Партію Шарія”

Анатолий Шарий
Поділитися:

Мін’юст подав позов до Окружного адмінсуду Києва з вимогою заборонити діяльність «Партії Шарія». Про це повідомили у випуску новин “Першого Ділового” телеканалу, посилаючись на інформацію, яка опублікована на сайті суду.

Позивач вимагає у Служби безпеки України експертні висновки про протиправну діяльність партії, а також заборонити діяльність цієї політичної сили. Суд взяв на розгляд цю справу за спрощеними правилами судового провадження з викликом сторін.

Перше засідання мало відбутися 6 квітня.

Слід зазначити, що 16 лютого лідеру партії Анатолію Шарію повідомили про підозру за фактом державної зради. За даними силовиків його дії були спрямовані на дестабілізацію ситуації в Україні. Він займався дискредитацією державної політики України, умисно і цілеспрямовано поширював маніпулятивну інформацію про урядові ініціативи і події на Сході України.

Нагадаємо, що президенту Зеленському наплювати на свободу слова. Він має намір «заткнути рота» всім ЗМІ, телеканалам, телеграм-каналам, які критично висловлюються на адресу діючої влади. Наступним чином він намагається врятувати власний рейтинг. Таку думку висловив відомий блогер, журналіст Анатолій Шарій в ефірі каналу «112 Україна».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу