Мер Луцька заразився коронавірусом

Поділитися:

В Україні коронавірусом заразився ще один чиновник: на цей раз штам COVID-19 виявили у виконуючого обов’язки міського голови Луцька Григорія Пустовіта. Про це повідомляє сам чиновник на своїй сторінці в Facebook.

Як написав Пустовіт у своїй публікації, вперше вірус у нього виявили ще 2 серпня і весь цей час він, як соціально відповідальна людина, лікувався від штаму вдома, на самоізоляції.

За словами чиновника, найімовірніше він примудрився підхопити вірус під час пікету міської ради з боку місцевих підприємців. Однак нікого конкретного в своїй хворобі він звинувачувати не захотів.

«Так сталося, що і мене не обійшов COVID-19. Нікого не хочу звинувачувати. Раз захворів, винен сам», – написав він.

Також мер Луцька заявив, що можливо інцидент з його хворобою підштовхне місцеву міську раду до рішення знову посилити масковий режим та інші заходи карантину.

Нагадаємо, що хвороба продовжує чинити тиск на суспільство. Зараз присутнє зростання хвороби відразу за двома основними показниками – це безпосередньо поширення хвороби і зростання самої захворюваності.

Восени навантаження на українську систему охорони здоров’я зросте в десятки разів, тому на даний момент в уряду стоїть питання в тому, щоб сконцентрувати свої сили і засоби, а також визначити додаткові клінічні бази для нової хвилі пандемії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу