Львів запроваджує нові обмеження

Поділитися:

8 листопада 2021 року набудуть чинності нові обмежувальні заходи у Львові. Про це заявив уряд міста після відповідного засідання Комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Згідно з новими правилами, з 8 листопада доступ до адміністративних будівель Львова буде обмежено. Однак з 15 листопада допускатися до роботи будуть співробітники, які мають сертифікат про вакцинацію від COVID-19, довідку про перенесений коронавірус або тест із негативним результатом.

У той же час, 10 листопада Комісія ТЕБ та НС розгляне можливість поновлення навчання у школах (1-4 класів) у разі, якщо кількість захворюваності знизиться.

Зазначається також, що кілька установ змушені призупинити свою роботу через порушення обмежувальних заходів. Попередження про закриття через порушення карантинних правил для закладів отримали ще три компанії.

У Львові на даний момент усі заклади громадського харчування працюють строго з 6 ранку до 23 години вечора. У нічний час доби дозволено виключно доставку або їжу на виніс.

Раніше ми писали про те, що Львів внесли до «червоної» карантинної зони.

Також ми повідомляли про посилення обмежувальних заходів у туристичному місті Львів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу