Львів входить в «червону» карантинну зону

Поділитися:

Львів наближається до «червоної» карантинної зони, оскільки у місті спостерігається велика завантаженість лікарень інфікованими COVID-19. Про це заявили у прес-службі Львівської міської ради. За словами мера Львова, за останніх два дні хворих на коронавірус більше, ніж тих, хто одужав.

«Ми червоної зони не уникнемо, ми вже в неї входимо. Думаю, за кілька днів питання буде стояти жорсткіше, тому що є зростання захворюваності. За кількістю людей, які мають позитивний ПЛР-результат, динаміка негативна, також велике завантаження по лікарнях», — заявив мер Львова.

Він зазначив, що понад 95% тих, хто звернувся до лікарні раніше не хворіли коронавірусом і не були вакциновані. Очільник міста закликав мешканців вакцинуватись. Водночас він підкреслив, що практично всі школи міста вийшли на рівень вакцинації у 80%.

Нагадаємо, у понеділок, 4 жовтня, п’ять областей України виявилися в «помаранчевій» карантинній зоні. Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров’я України.

Також ми писали про те, що Міністерство охорони здоров’я України буде ініціювати відсторонення керівників закладів охорони здоров’я, де підробляли свідоцтва про проведення вакцинації.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу