Локдаун в Україні можуть ввести раніше

Поділитися:

У разі стрімкого зростання кількості хворих COVID-19 уряд може ввести жорсткий карантин раніше, ніж запланували. Про це заявили в Кабінеті міністрів України.

«Зараз ми говоримо про цифру 32-35 тисяч хворих в день. Але треба розуміти, скільки було введено ліжок COVID-пакет, скільки ліжок було забезпечено киснем і скільки лікарень були притягнуті до подолання коронавірусної інфекції », – повідомив міністр Олег Немчінов.

Крім того, відомо, що уряд збільшує фонд лікарняних ліжок.

«МОЗ працює над тим, щоб у разі потреби довести його до 90 тисяч. У нас постійно збільшується кількість ліжок із забезпеченим киснем, до кінця року стоїть завдання вийти на понад 40 тисяч, а в перспективі – на 75 тисяч », – сказав чиновник.

Нагадаємо, що в Міністерстві освіти і науки України розповіли про можливості навчання в рамках карантину. Про це повідомив виконуючий обов’язки міністра в своєму коментарі для ЗМІ.

Чиновник заявив, що попри обіцяний локдаун в січні, навчання в шкільних закладах може продовжитися.

Раніше повідомлялося, що пандемія COVID-19 істотно вплинула на інвестиційні ринки і дещо змінила портрет вітчизняного інвестора.

За даними аналітиків – зараз брокерами найчастіше стають люди у віці від 25 років, які займаються підприємницькою діяльністю і проживають в невеликих містах України. А серед гравців фондових ринків значно більше жінок.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу