Ліфтери, дезінфектори і вимірювачі температури – в світі з’являються нові професії через епідемію

Поділитися:

Скасування карантину позитивно вплине на ринок праці і дозволить створити ще більш великий майданчик для працевлаштування. Такої думки дотримуються аналітики видання “Bloomberg”.

Експерти вважають, що не дивлячись на скасування карантину, в світі все ще є велика ймовірність захворіти тим самим коронавірусом, який ввів весь світ в паніку – багато країн і компаніїй планують організувати нові види робочої діяльності.

Наприклад, фахівцями з скринінгу температури, людьми, які будуть відповідати за дезінфекцію приміщень або ж співробітниками, які будуть більш детально стежити за контактами тих, хто несподівано заразився вірусом.

Таку ініціативу вже підтримала компанія Amazon, яка має намір перевіряти температуру своїм співробітникам щодня і по декілька разів.

Також в офісах JP Morgan Chase можуть з’явитися співробітники, які будуть викликати ліфт, тим самим створюючи додаткові умови безпеки на фірмі.

У той же час передбачається, що незважаючи на майбутню різноманітність вакансій, період потреби в таких професіях може бути не тривалим, а до моменту створення вакцини, разом з ліками.

Також вказується, що нові робочі місця все одно не зможуть відшкодувати ті втрати і рівень безробіття, які спостерігаються на територіях всіх країн світу.

Як повідомлялося раніше, пандемія, яка бушує по всьому світу, серйозно спустошила «гаманець» королеви Великобританії Єлизавети II. За підрахунками економістів, через карантин монарх Сполученого Королівства втратила 24 мільйони доларів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу