Лідером по об’єктах «Великого будівництва» стала Рівненська область

Поділитися:

Рівненська область стала лідером серед всіх регіонів країни в реалізації проектів, відібраних для будівництва або реконструкції в рамках «Великого будівництва». Нагадаємо, що це президентська програма, розпочата в поточному році. У список об’єктів входять як школи, дитячі садки, спортивні та інші об’єкти, так і дороги, інфраструктура областей.

Про це повідомив Олексій Чернишов, міністр розвитку громад та територій України. На цей час на Рівненщині 11 об’єктів показали 100-відсоткову готовність, а всього їх по області було відібрано 16. Величезна робота була пророблена командою голови ОДА Віталія Коваля.

Один з яскравих прикладів — Сарненський спорткомплекс, який дасть можливість займатися легкою і важкою атлетикою, проводити змагання (в залі трибуни на 760 місць). Також практично все об’єкти мають особливість — в них враховані вимоги по інклюзії, це на сьогодні один з вирішальних моментів в реконструкції.

Якість виконаних робіт перевіряє не тільки обласна комісія, але також і спеціальна комісія з Мінрегіону.

Раніше повідомлялося про початок будівництва нового аеропорту в Дніпрі. Міністерство інфраструктури оголосило міжнародний тендер на будівництво Дніпровського аеропорту. Про це стало відомо 15 вересня

Також ми писали про відкриття доступу до інформації по будівництву в країні. Йдеться про дозвільні та декларативні документи в Реєстрі стройдіяльності.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу