Коронавірус в Україні почав частіше вражати молодь і дітей

Поділитися:

На брифінгу, присвяченому ситуації з коронавірусом в країні, міністр охорони здоров’я України повідомив статистику захворюваності. Зокрема, за станом на ранок 8 січня в країні було зафіксовано 5 676 нових випадків інфікування вірусом COVID-19.

Також Максим Степанов звернув увагу на те, що в останні тижні стали все частіше хворіти молоді громадяни України — люди у віці від 30 до 40. Також частіше стали хворіти й діти різних вікових груп. При цьому третина тих пацієнтів, які вже госпіталізовані, належать до категорії тяжких та вимагають кисневої підтримки.

Раніше повідомлялося, що Кабмін спростить виплати сім’ям медиків, які загинули від коронавірусу. У Кабміні затверджений новий алгоритм дій, які необхідно зробити після смерті медика, яка має контакт або хворів коронавірусом. При правильному виконанні всієї послідовності виплати сім’ї та рідним будуть помітно спрощені.

Також ми писали й про те, що в ЄС закликали допомогти Україні з вакцинами від коронавірусу. Єврокомісію закликають поділитися вакциною від коронавірусу з країнами «Східного партнерства». Про це заявили 13 держав-членів Європейського Союзу: Болгарії, Хорватії, Чехії, Данії, Фінляндії, Угорщини, країн Балтії, Польщі, Румунії, Словаччини та Швеції.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу