Kia розробляє бюджетний сіті-кар

Поділитися:

Компанія Kia розглядає можливість випуску маленького міського електромобіля. Він може стати альтернативою громадському транспорту.

Як повідомив керівник європейського філії Kia Еміліо Еррера, конкурентом новинки буде сіті-кар Citroen Ami. Він буде коштувати від шести тисяч євро.

При цьому Еррера натякнув, що на розробку дуже дешевого електрокара їх спонукала пандемія коронавируса і дебют квадріцікла Citroen Ami.

Фахівець заявив, що людям потрібна альтернатива громадському транспорту, щоб відчувати себе в безпеці, тому корейська фірма впевнена в «реальний потенціал» маленьких електромобілів.

Керівник європейського філії Kia також зазначив, що цільовою аудиторією для нового електромобіля будуть міські жителі, тому новинка не відзначиться великим запасом ходу. Зате Еррера дав зрозуміти, що підписка на електрокар Kia буде коштувати порівняно з безлімітним проїздом громадським транспортом, і компанія запропонує різні варіанти оренди сіті-кара.

Оскільки корейська компанія має намір конкурувати з Citroen Ami, можна припустити порівнянні ціни і тарифи на новинку.

Нагадаємо, німецький автомобільний виробник Volkswagen найближчим часом підпише масштабне інвестиційну угоду з китайськими компаніями по випуску електрокарів.

Як повідомляє в середу, 27 травня, агентство Reuters, компанія по частці ринку орієнтується на найбільший в світі ринок електромобілів і має намір повністю електрифікувати свою продукцію.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу